Soms

Lijkt het wel alsof iedereen rondom mij een plan in het leven heeft, behalve ik. Ik modder maar wat aan en zie vervolgens waar dat mij brengt. Niet bijster ver, zo blijkt.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

12 Responses

 1. Ge zijt ni alleen hoor. Ik heb ook geen plan. Momenteel neem ik elke dag zoals hij komt zonder veel verder vooruit te kijken. Je bent immers maar 1 keer jong!

 2. Mooi moment voor een quote van Bazz Luhrman!

  “Don’t feel guilty if you don’t know what you want to do with your life…
  the most interesting people I know didn’t know at 22 what they wanted to do with their lives,
  some of the most interesting 40 year olds I know still don’t.”

 3. Plannen maken is nochtans tof hoor. Ze ten uitvoering brengen valt dikwijls dan weer tegen :-/. Ach ja, zolang we een Carlsbergje of een Stellaatje kunnen drinken valt dat allemaal nog wel mee hoor ;-).

 4. Aanmodderen? (mond valt open) Gij doet keiveel, en waarschijnlijk allemaal dingen die je graag doet. Ik zou graag zo’n gevarieerd leven hebben. En niet bijster ver? Bijna 2 diploma’s,een goeie relatie, japans en russisch spreken, … (vul zelf aan), dat vind ik dus wel ver. Het is niet omdat je nog niet de namen van je 3 toekomstige kindjes en van de goudvis nog niet verzonnen hebt, dat je slecht bezig bent.
  Trouwens, elke dag gelukkig zijn is ook een plan!

 5. Mja, ik moet Lucie bijvallen. Wat betreft dingen bereiken en ‘nuttig bezig zijn’ ben jij voor mij toch ook een groot voorbeeld. En zolang mensen naar je opkijken, ben je zeker goed bezig, toch?

 6. Ik denk dat je gewoon wat in een dipje zit… Ik kan alleen maar aanvullen wat men hierboven al allemaal zei…
  Plannen en dromen zijn fijn, maar veroorzaken ook veel ontgoochelingen… En ik geloof eigenlijk niet dat je geen dromen hebt.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>