Gezocht: leuke feestplek in Vlaams-Brabant

Mijn vriend en ik zijn op zoek naar een leuke plaats om een feestje te houden. Randvoorwaarden: er moeten zo’n tweehonderd personen kunnen zitten, het moet kindvriendelijke zijn (denk groen om in te spelen, springkastelen, voldoende ruimte om de volwassenen niet voor de voeten te lopen), het moet centraal gelegen zijn, voldoende parkeerruimte hebben, er moet mogelijkheid tot overnachting zijn, goeie catering, sfeervolle omgeving, etc. En liefst ook nog een beetje betaalbaar zijn. Als er zich ergens zo’n zaal (een mooi park met een feesttent mag ook) bevindt in een straal van één uur rijden rond Leuven, zou dit fantastisch zijn. Tips zijn zeer welkom in de comments.

Mijn vriend en ik hebben geen tijd om honderd en één feestlocaties af te lopen, dus als we een beperkt lijstje van kandidaten zouden kunnen samenstellen, zou dat fantastisch zijn.

PS: Voordat er hier geruchten ontstaan: neen, wij gaan niet trouwen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

9 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>