11 Responses

  1. Hai! Het spijt me dat Yuri en ik er niet waren, wij waren dubbel geboekt zonder dat zelf te weten. Jammer! Ik hoop dat het leuk was.
    (wilde dit naar je mailen, maar kon geen mailformulier of zo vinden)

  2. […] Wel, het was heel plezant die Leuvense blogdrink; Geen gedoe met eten, zitplaatsen, afrekeningen… Gewoon aan de toog pintje halen en babbelen wie je tegenkomt of waar je je even gaat bijzitten. Enkele leuke gezichten op leuke blogs kunnen kleven, oude bekenden zien flitsen, en iemand op wie ik pas veel te laat een naam kon kleven (lees: toen ze al vertrokken was)…Bedankt Carolien! […]

  3. Ook vanwege mij: merci voor de organisatie! ‘t Was bijzonder leuk ! Ik heb zowel de collega’s (neen, het is geen nerd-bijeenkomst) als het lief (neen, dat zijn geen creeps) gerust kunnen stellen :-)

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>