Mijn nieuwe haar

Ik haat het echt. Het is veel en veel te kort. De laatste keer dat ik nog zo’n kort haar had, moet in de derde kleuterklas geweest zijn. Toen het pas gekapt en mooi gebrusht was viel het nog mee. Maar nu ik het zelf gewassen heb, trekt het op niets meer. Als ik het in een staartje doe, heb ik een miezerig muizenstaartje van ocharme tien centimeter. Mijn goede voornemen voor 2008: kappers als de pest vermijden.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. liza

    Ja, ‘t leek mij ook vrij kort voor jou. Jouw lange haren maakten je speciaal en opvallend eigenlijk. ‘k Moet ook nog es naar de kapper, eigenlijk zou er een heel stuk afmogen, maar ‘k ga toch maar maximum vijf cm laten afknippen denk ik…

  2. Lies

    Ik ken dat gevoel maar al te goed…
    maar wees gerust, over ‘n paar weekjes weet je niet meer dat je je zo druk maakte, tot het volgende moment dat je opnieuw met te korte haren van de kapper komt…

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>