Een vroeg kerstcadeautje

Met dank aan de NMBS. Neen, neen, geen sarcasme deze keer. We mogen hier op het werk allemaal naar huis vanaf 12.00u wegens de verwachte staking bij de NMBS deze namiddag. Een onverwachte vrije namiddag die ons zomaar in de schoot wordt geworpen. Dankuwel, zeggen wij dan. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. azo dan moest ik dus geen verlof pakken vandaag, nu ja ik heb het al ferm goed kunnen gebruiken mijn verlof!!
    smakelijk straks en u niet over eten hé! dat ik geen klachten hoor! :-)

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>