16 Responses

  1. Hoi,

    Wij zijn een vastgoedkantoor dat ook het beheer van kleine en middelgrote appartementsgebouwen doet (regio Brussel-Leuven). Mocht je interesse hebben of meer informatie wensen, stuur ons gerust een mailtje.

  2. huurder

    als huurder zit je bij vme lambrechts niet goed,
    blijkbaar als men je telefoonnummer herkent word er niet opgenomen en op mail word er ook niet gereageerd.
    Bij defecten aan het gebouw krijg je gewoon niemand vast.

    ons gebouw word niet onderhouden, vuil, de lift ruikt onwel en is om te kokhalzen en de gangen en trappen worden ook nooit met kuisproduct behandeld.

    als eigenaar en verhuurder vind ik toch dat je je huurders in een proper gebouw onderbrengt.

    sorry voor de tegenspraak maar dat is mijn ervaring, en men had me al gewaarschuwd nog voor ik contract tekende maar ja ik had dringend een woning nodig.

  3. Nicolas Boucherie

    Hallo,

    sinds enige tijd baat ik een bedrijf uit dat het onderhoud van kantoorgebouwen en mede-eigendommen verzorgt. We doen dit op een professionele en kwaliteitsvolle manier. Ons uitgangspunt is dat we de gebouwen behandelen zoals we willen dat onze woning er uitziet (en ruikt) nadat het gepoetst is. Als jullie nog steeds problemen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen. Wij helpen je graag verder.

    Vriendelijke groeten,

    Nicolas

  4. Bent u al op de hoogte dat er een nieuwe wet op de mede-eigendom in voege is vanaf 01/09/2010?
    De wet, welke van dwingend recht is, streeft er duidelijk naar om het beheer toe te vertrouwen aan een professionele syndicus.

    Met fierheid kunnen wij u meedelen, dat wij in het bezit zijn van het kwaliteitscertificaat syndicus uitgereikt door het Algemeen Eigenaars en Mede-eigenaars Syndicaat (AES), het Koninklijk Algemeen Eigenaarsverbond (KAEV) info: http://www.kc-cq-syndic.be . Tevens treden wij regelmatig op als syndicus (met eventuele uitbreiding tot bewindvoerder) in opdracht van de rechtbanken.

    Uiteraard blijven wij graag ter uwer beschikking voor bijkomende inlichtingen en, op verzoek, een aangepaste offerte te maken.

    Wij hopen op een fijne toekomstige samenwerking,

  5. Hallo, ik ben een syndicus die voor een beperkt aantal VME’s een maximale dienstverlening wil geven. Kijk even op mijn website Re4Y.be. Ik kijk uit naar Uw vragen, Ludwig Genie

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>