24-urenloop

Volgende week is het weer zover: de jaarlijkse 24-urenloop. Al meer dan tien jaar een vaste afspraak in mijn agenda. Dit jaar echter, twijfel ik of ik wel zal gaan. Toen ik nog de site van de 24-urenloop maakte, vond je mij op elk vrij moment in de teltent of de tent van mijn (ex-)studentenvereniging. Omdat mijn tijd steeds schaarser werd, moest ik de site noodgedwongen uit handen geven, maar ik was tot en met vorig jaar steeds paraat om foto’s te nemen.

Dit jaar stel ik echter bij mezelf vast dat mijn interesse voor hét studentenevent van het jaar sterk afgenomen is. Misschien is het tijd om dat hoofdstuk of te ronden? Men heeft mij gezegd dat je niet eeuwig student kan blijven, al ben ik strikt genomen wel goed op weg. 😉 Naar het schijnt moet je afscheid kunnen nemen. Niet achteruit kijken, maar vooruit kijken. Al kan ik mezelf niet van de indruk ontdoen dat de mensen die dit zeggen niet zo’n geweldige, formidabele, fantastische, memorabele studententijd als ik gehad hebben. 😉

Misschien ga ik toch nog even een kijkje nemen. Wie weet helpt mijn aanwezigheid VTK wel aan de overwinning.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Daphné

    Woehoew!!! Blogspotting!!! 😀 Zou ik eigenlijk een tourke doen? 😀 Voor VTK? 😀 ;-);-);-) LBK doe ik m’n miserabele tempo niet aan… Run for specials :-) daar maakt het tempo niet uit :-)

  2. yab

    @pierre: Ik hou het nog in beraad.

    @daphné: Run for Specials heb ik altijd de meest sympathieke ploeg gevonden. En ze serveren altijd lekkere dingen in hun eetstandje. Als ik al een rondje zou meelopen, zal ‘t zeker voor Run for Specials zijn, want ik vrees dat mijn huidige conditie niet meteen de garantie voor een toptijd is. 😉

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>