Wat wij gisteren deden

Wij kookten en onze gasten T en I zagen (en proefden) dat het goed was. Zo goed dat we voor de eerste keer in onze kookcarrière geen overschotje overhielden voor de volgende dag.

En wat maakten wij?
– scampi in sherrysaus;
eendenfilet met appeltjes;
– smoothie à l’improviste met een bolletje Häagen-Dazs-ijs.

Voor herhaling vatbaar, zou ik zo zeggen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. casper

    Ik moet eens leren om je postjes niet OP de middag te lezen yab, ‘k begin het hier weer serieus moeilijk te krijgen :) En hej, scampi in sherrysaus..? Hier met dat recept! 😉

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>