Spoorloos

Vermist sinds een week of twee na de verhuis: mijn tussenseizoenjas (nieuw van vorig jaar september) en de mooie rode fleece van mijn vriend. Het vreemde is dat we er allebei honderd procent zeker van zijn dat deze twee kledingstukken zich wel degelijk in ons nieuw appartement bevonden ná de verhuis. En nu zijn ze dus weg. Verdwenen. In rook opgegaan. We hebben al overal gezocht, maar niet te vinden.

Dan had ik eindelijk eens een geschikte tussenseizoenjas gevonden en dan gebeurt zoiets. Waarschijnlijk loopt nu één van de werkmannen rond met een mooie rode fleece en zijn vrouw of minnares met mijn jas. Ofwel is er ergens op ons appartement een doorgang naar een parrallel universum en zijn trui en jas daar nu grote zwier aan het houden.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>