Probleempjes

Jullie zullen al wel gemerkt hebben dat yab.be momenteel niet bereikbaar is. Dit wil hoogstwaarschijnlijk zeggen dat er ofwel weer elektriciteitsproblemen in ons appartementsgebouw zijn ofwel dat we de problemen aan het oplossen zijn. Dat zal ons leren geen backup-dns te voorzien. :-( Maar goed, het probleem zal dus pas tegen vanavond opgelost zijn. Sorry aan iedereen die wilde reageren op mijn laatste berichtje. Alle marketingmensen zullen hun woede over mijn heiligschennende woorden nog even moeten opkroppen. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>