Food day, today

Deze middag werd er in ons bedrijfsrestaurant de kerstmenu geserveerd. Een menu voor bijzonder weinig geld bestaande uit een voorgerechtje, hoofdgerecht en dessert. Een uitgelezen gelegenheid om te socializen met de collega’s. Want samen eten en lachen, dat bevordert te sfeer. Heel leuk allemaal, ware het niet dat ik vanavond een uitgebreide diner organiseer voor de oud-medewerkers van mijn studentenvereniging. En dat betekent niet alleen veeeel eten, maar ook veeeel drinken.

‘k Zal morgen maar een dagje vasten ter compensatie, zeker?

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Nick

    Ik heb dat meestal ook maar dan in de vorm van familiefeesten. Familiefeest bij ons en dan familiefeest bij de vriendin en dan vragen ze zich af waarom ik er opeens ietsje minder atletisch uitzie.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>