5 Responses

 1. yab

  Misschien is dat eigen aan de maand september? In de vakantiemaanden gaat het er meestal iets rustiger aan toe. En als de batterijen weer opgeladen zijn, wil iedereen er invliegen. Mijn probleem is dat die batterijen maat niet opgeladen geraken.

 2. Anonymous

  We willen het ook graag druk hebben want dat staat interessant. Een hoop mensen vinden het gewoon “bon ton” klinken zonder dat ze het daadwerkelijk “druk” hebben. Ik merk het zelf om mij heen, mensen die het “druk druk druk” hebben. Als je dan vraagt waarmee ze het dan zo “druk, druk druk” hebben gaat het vaak om dingen waar ze zelf voor gekozen hebben (hobby, verbouwing, vertier, …) Een hoop poseurs onder die “druk, druk, druk-mensen”

 3. D

  @Anonymous: mensen kiezen inderdaad zelf voor bv een verbouwing of een aankoop van een nieuwbouw, maar mensen kiezen er niet voor dat de gemiddelde bouw over tijd gaat, zwaar over het budget gaat en dat je de bouwfirma continu in’t oog moet houden en berispen (alles fotograferen, vaak gaan kijken tijdens de werkuren, aangetekende brieven sturen, 20 keer bellen om iets geregeld te krijgen, …). Dat soort ‘druk’ zeggen ze niet om ‘bon ton’ te klinken imho.

 4. Joke

  Hmm, ik heb hetzelfde probleem.
  Ik probeer het weekend te gebruiken om het één en ander in te halen maar meestal slaag ik daar maar half in.
  Bij momenten word ik daar wel eens moedeloos van…

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>