Eindhoven

Jaja, alweer een interessante dag vandaag. Twee interessante dagen achter mekaar, dat maakt bijna een interessante week. 😉 Helemaal naar Eindhoven en terug gereden voor mijn werk (allez, eigenlijk heb ik mij laten rijden, want ik heb zelf geen auto).

Veel dingen bijgeleerd, daar in Holland, lekkere broodjes gekregen (nóg beter dan die op ESAT) mét karnemelk, natuurlijk, het zijn Hollanders voor iets. En op de terugweg een heel boeiend gesprek gehad over Heel Serieuze Zaken. Ik heb echt het gevoel dat ik vandaag nieuwe inzichten heb opgedaan die mij in het latere leven van pas zullen komen. Het hoeft niet altijd boekenwijsheid te zijn.

Yep, yep, een goeie dag. En dan vind ik het helemaal niet erg om (veel) later dan gewoonlijk thuis te komen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>