Swimming in the pool

In een poging mijn vroegere sportieve zelf te reanimeren, zijn mijn vriend en ik sinds vorige week opnieuw beginnen zwemmen. Na bijna twee maanden stokstijf achter een bureautje gezeten te hebben, kon een beetje beweging geen kwaad. Het zwemmen is toch nu toe goed meegevallen, maar omdat eentonigheid dreigt, hebben we ons vandaag een gecombineerd abonnement (aqua + groepslessen) aangeschaft. Nu zondag hebben we onze eerste groepsles: een initiatie nordic walking. Ik ben benieuwd of ik het leuk ga vinden.

Ik heb mij alvast voorgenomen om twee avonden per week vrij te houden om aan sport te doen. Dan kan ik nooit meer met het excuus afkomen dat ik geen tijd heb om te sporten. Goodbye old lazy me.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

 1. yab

  @hans: Wel, ik maak liever voor mezelf uit of Nordic Walking iets voor mij is of niet. Toegegeven, het is de hype van het moment, maar dat zal mij zeker niet tegenhouden als ik het plezant vind. Je moet alles eens proberen.

 2. Goya

  Nu snap ik waarom ik steeds vaker mensen met wandelstokken zie rondzeulen. Het is gewoon een rage…

  Met een rugzak van 15 kilo, en enkele serieuze hoogteverschillen kunnen wandelstokken hun nut en comfort bewijzen, maar in het platte Vlaanderen…?

  Hans: leuke link :-)

 3. yab

  @goya: De techniek die je bij nordic walking gebruikt, verschilt wel heel erg van de techniek die bergwandelaars gebruiken. Nordic walking sluit veel dichter aan bij langlaufen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>