Vieze vent

Mja, als ik mijn huidige job beu ben, kan ik het altijd nog eens in de prostitutie proberen. Daarnet, toen ik terugkwam van het station, werd ik aangesproken door een vieze vent die mij vroeg of ik geen zin had om tegen betaling met hem de lakens te delen (alleen drukte hij het iets minder beschaafd uit). Ik heb hem bedankt voor de eer (yukkie) en hem dringend verzocht mij verder met rust te laten. Wat hij ook gedaan heeft.

Daarna toch maar goed opgelet dat hij mij niet naar huis volgde, want ik heb echt geen zin in geschifte stalkers aan mijn deur.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>