Ziek

Bleh, het wil weer lukken. Het ganse jaar niet ziek geweest en dan net de avond voor mijn laatste examen (een examen dat op mijn lijstje “vakken waar ik op door moet zijn” staat) wordt ik ziek. Koorts en mijn maaginhoud heeft op niet zo smakelijke wijze kennis gemaakt met binnenste van de WC-pot.

‘k Weet niet wat ik nu best zou doen. Gewoon gaan slapen en morgen op goed geluk dat examen gaan meedoen, wetende dat ik er totaal niks van ken of het examen gewoon helemaal skippen. De tweede optie klinkt momenteel het aanlokkelijkst, moet ik toegeven…

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Peter

    Kan je dat niet laten uitstellen wegens ziekte? Bij ons kan dat, dan moet je het doen in de week na de examens van het tweede semester, zodat je alsnog eerste zit kan halen. Sommige profs zijn wel zo vriendelijk om je dat te laten doen tijdens de eerste week van het tweede semester, maar daar heb je niet automatisch recht op volgens de regelgeving.

  2. yab

    @Peter: Ja, dat kan in principe, maar helaas onmogelijk voor mij omdat ik de week na de examens een superdrukke week op het werk had en echt geen tijd kon vrijmaken om studeren, laat staan examens af te leggen. Tja. Niets aan te doen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>