Solden

Jawel, ik heb het aangedurfd mij de eerste dag van de solden in het mensengewoel te storten! Woehoe! ‘k Heb natuurlijk weer totaal niks gevonden voor mezelf (wel voor mijn vriendje, ‘k hoop dat hij blij is met zijn onderbroeken-in-afslag).

Het was deze ochtend zo klappertandend koud op kantoor (het verluchtings/verwarmingssysteem vergiste zich van seizoen en dacht dat wij nood aan verkoeling hadden) dat de beste manier om je te verwarmen de kolkende mensenmassa opzoeken, was. En zeg nu zelf, wat is er beter om warm te worden dan een portie getouwtrek over dat éne item met de superkorting?

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>