Goeie voornemens of zoiets

Naar het schijnt hoor je bij het begin van een nieuw jaar een lijstje met goeie voornemens op te stellen. Nu, eerlijk gezegd geloof ik niet echt in goeie voornemens, omdat ik weet dat ik mij daar toch niet aan hou. Maar enfin, misschien wordt 2006 wel helemaal anders! Misschien slaagt yab erin haar leven totaal over een andere boeg te gooien! Wordt 2006 een scharnierjaar, als het ware.

Daarom:

De voornemens van yab voor 2006

– Proberen om tevreden te zijn met wat ik heb. Het heeft geen zin om te streven naar hoger, groter en beter terwijl ondertussen je leven aan je voorbijvliegt. Meer genieten van het moment dus.

– Niet te veel met weemoed terugkijken op mijn studententijd. Sure, die was geweldig en zo, maar blijven stilstaan bij het verleden is nergens goed voor. Trouwens, misschien idealiseer ik die studententijd wel te veel. Het was zeker niet allemaal rozengeur en manenschijn. (Maar als er iemand een teletijdmachine heeft, kan ik dan een ritje kopen?)

– Eindelijk eens werk maken van een persoonlijke layout voor deze blog. Ik ben dit al ongeveer een half jaar van plan, maar door andere webdesign perikelen is het er nooit echt van gekomen. 2006 zal getuige zijn van de geboorte van yet another blog v2.0.

– Met Peter iets gaan drinken in de Chocoladebar in Gent. 😉

– En verder neem ik mij voor superhard te blokken voor de komende examenperiode, zodat ik niet te veel vakken in tweede zit opnieuw moet doen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

  1. Peter

    Alleen drinken? De chocoladefondue en ijsjes zijn echt superlekker 😉

    Hummmmmmm, chocolat, het water komt me alweer in de mond :-)

    Ik zeg je alvast alle steun toe voor het verwezenlijken van dit voornemen en alle andere voornemens :-)

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>