Vluggertje

Ok, ik ga het superkort houden. ‘t Is laat, ik heb een zware dag gehad en moet morgen er weer vroeg uit voor een ganse dag vergaderen. Net nog een blitzbezoekje gebracht aan mijn ouderlijk huis. We kunnen er weer even tegen.

Excuses voor dit supersonische berichtje. Maar ik ben nu al zo moe dat ik vrees voor de rest van de week. Maar we laten ons niet kennen. Morgen een afspraakje met goede vrienden om Thais te gaan eten in een grootstad. Alvast iets om naar uit te kijken.

Nachtzoenen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>