Eerste tipsy post!

OK, voor alles is een eerste keer. Dit is dus mijn eerste een beetje aangeschoten post. :-) We zijn daarnet naar een !gratis! receptie met !veel! gratis drank en gratis hapjes geweest. En jawel, we hebben ons een beetje laten gaan. 😉 Dit wordt dus een behoorlijk vrolijke post. Eigenlijk houd ik wel van deze gemoedstoestand. Je bent aangeschoten, maar je bent de controle niet kwijt. Je bent gewoon wat losser en vrijer. Hét ideale moment om diepgaande gesprekken over de zin van het leven te voeren. Wat ik nu ga doen met het bezoek dat hier binnen gewaaid is na de receptie.

Schol!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>