TV70 in Flagey

Deze namiddag nam ik samen met wat collega’s de bus naar Flagey om een feestelijke namiddag in het teken van zeventig jaar televisie bij te wonen. De namiddag bood een terugblik op de voorbije zeventig jaar en probeerde de trends voor de toekomst te identificeren. Wat, als we eerlijk zijn, niet zo evident is. De disruptie heeft net zoals in andere sectoren ook stevig thuisgehouden in televisieland.

Het was alleszins heel boeiend om de drie CEO’s van de Vlaamse zenders, Dirk Lodewijckx (DPG Media), Frederik Delaplace(VRT) en Jeroen Bronselaer (Play Media) met elkaar in debat te zien gaan. Toch wel een vrij uitzonderlijk moment, die drie heren samen op een podium. De namiddag werd muzikaal opgeluisterd door Hannes Demayer die met zijn band een muzikaal terugblik bood op de begintunes van vele bekende fictie en non-fictie programma’s. Ben er zeker van dat iedereen in de zaal zijn hoofd zat te breken om zich te herinneren welk deuntje bij welk tv-programma hoorde. Zeer fijn gedaan.

En natuurlijk werd de namiddag afgesloten met een feestelijk netwerkreceptie. Wat hadden jullie gedacht?

IMG_2880

IMG_2882

IMG_2885

IMG_2887

IMG_2892

IMG_2895

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>