Gewijzigde plannen op woensdagavond

Eigenlijk had ik vanavond een afspraak met ons vriendengroepje van Leuvense dames, maar de combinatie van de Franse les van zes tot half acht met het feit dat de vorige keer me ietwat tegen gevallen was en een gigantische mailachterstand (opgelopen door mijn uitstap naar Amsterdam vorige week donderdag en vrijdag), maakte dat ik de knoop doorhakte en mij verontschuldigde. Liever een avond goed doorwerken om mijn achterstand in te lopen dan misschien weer lange vermoeiende discussies te moeten voeren.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>