Oeps

En toen stond ik opeens met een winkelmandje in mijn hand in de winkel, toen het tot mij doordrong dat ik geen mondmasker op had. Erger nog, ik had helemaal geen mondmasker bij me, terwijl er normaal altijd wel ergens een masker in een rugzak of jaszak rondslingert. Ik was helemaal van aan ons appartement, doorheen de drukke spoortunnel tot in de Smatch aan de achterkant van het station gewandeld, zonder dat ik gemerkt had dat ik dit onontbeerlijke accessoire thuis was vergeten. Ik kon wel door de grond zakken…

Dan maar snel mijn mandje terug gezet en de winkel zonder boodschappen verlaten, mijn mond en neus afdekkend met mijn jas. Nog nooit zo snel terug geweest van boodschappen doen…

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>