Team Coaching Intake gesprek

Weet je waar ik helemaal geen zin meer in had na een dag van vergaderingen en een selectiegesprek voor een bevorderingsprocedure, allemaal via Microsoft Teams? Een team coaching intake gesprek om vijf uur ‘s avonds…

Maar al bij al viel het mee. De dame slaagde met haar levendige stijl van vragen stellen erin mijn aandacht vast te houden en me te enthousiasmeren om nog wat min of meer samenhangende antwoorden uit mezelf te persen. En al bij al is dit een unieke kans om in een traject te stappen met de collega’s waarmee ik na één januari nauw zal moeten samenwerken. Hopelijk kunnen we na dit traject zeggen dat we écht een team zijn geworden. Al zegt dat kleine sceptische stemmetje in mijn achterhoofd ‘no way’.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>