Massage in Tervuren

Toegegeven, het moment van afspraak kwam me niet helemaal goed uit (iets te enthousiast toegezegd tijdens onze Brusselse date), omdat ik al twee avonden die week op stap was geweest. Aan de andere kant, in drukke en stresserende tijden kan zo’n massage nog extra deugd doen, nietwaar?

Na mijn werk nam ik de metro naar Stokkel en wandelde ik door de gietende regen naar de Potaardestraat. Ik had me van metro-uitgang vergist, dus ik moest langer door de regen stappen dan gepland. Ik stapte dan ook nog eens per ongeluk in een diepe plas, waardoor het water mijn schoenen binnen gutste. Aiaiai, en ik heb al zoveel last van koude voeten.

Mijn vriendin stond me op de wachten aan het begin van de Potaardestraat en van daaruit was het nog een klein stukje wandelen naar de plek waar haar wagen stond. We reden samen naar Tervuren. Ik kreeg eerst een rondleiding in haar mini-appartement en dan mocht ik mij van mijn kleding ontdoen en plaats nemen op de massagetafel. Ze had het heel gezellig gemaakt, met kaarsjes en bijpassende muziek. Alleen mocht de temperatuur in de ruimte iets warmer zijn. Ik voelde meteen dat ze er niet in zou slagen mijn voeten op een normale temperatuur te krijgen.

De massage zelf was heel aangenaam. Zeer onder de indruk van de skills van mijn vriendin die zich op tien lessen tijd tot een heuse professional heeft ontpopt. Het deed me echt deugd en ik voelde me na iets meer dan een uur op de massagetafel helemaal ontspannen.

Na de massage aten we gezellig samen en praatten we nog wat na. Ik had weinig concrete tips te geven, buiten dat het wat warmer mocht zijn en dat de berichtjes die binnen kwamen op haar gsm ietwat storend waren. Ze bevestigde dat het moeilijk was mijn voeten en benen warm te krijgen, maar ze maakte mij er ook op attent dat mijn rug blijkbaar erg gespannen is. Iets waar ik zelf niet veel van merk, moet ik eerlijk zijn. Misschien toch een gevolg van de lange werkdagen die ik klop? Nuja, zolang ik nergens last van heb. Misschien een goed excuus om wat vaker op de massagetafel te kruipen. 😉

IMG_7837

Na de maaltijd nam ik afscheid van mijn vriendin, want ze had na mij nog een afspraak. Chapeau dat ze na een werkdag de energie heeft om twee massages van meer dan een uur te geven. Ik denk niet dat ik het zou kunnen.

Ik was van plan de bus van Tervuren naar Leuven te nemen, maar helaas, toen mijn bus uitbleef, bleek dat de bushalte waar ik stond niet bediend werd wegens wegenwerken. Dat A4-tje had ik helemaal niet opgemerkt in de bijzonder donkere bushalte… De Lijn had wel wat duidelijker mogen aangeven dat die halte tijdelijk buiten gebruik was. Gelukkig vond ik snel een bushalte in de buurt die wel bediend werd en kon ik met een dik half uur vertraging alsnog op de bus stappen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>