Personeelsvergadering

Lastige personeelsvergadering gehad, vandaag. Geheel begrijpelijk, gezien de recente perikelen op het werk. Niemand verkeert graag in onzekerheid over zijn of haar job en we kunnen niet ontkennen dat er foute inschattingen gemaakt zijn die tot deze situatie geleid hebben. De medewerkers uitten terechte kritiek en het ongenoegen in de zaal was voelbaar. Helaas was het niet mogelijk de gemoederen te bedaren, omdat op veel vragen geen duidelijk antwoord gegeven kon worden.

Pijnlijk allemaal.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>