Beautiful boy – Felix Van Groeningen

Hartverscheurend mooie film van Vlaams topregisseur Felix Van Groeningen, een talent waar we terecht trots op mogen zijn. De film is gebaseerd op de memoires van vader en zoon David en Nic Sheff. De film brengt op een bijzonder realistische manier in beeld hoe de verslaving van de oudste zoon Nic stukje bij beetje uit de hand loopt en hoe vernietigend de impact van een verslaving is op de vader en zijn nieuwe gezin. Gelukkig ben ik zelf in mijn persoonlijke leven nog nooit met verslaving geconfronteerd geweest en dat is maar goed ook, want verslaving is een ziekte die bijzonder moeilijk te genezen is.

Met dank aan mijn lieve vriendin die me uitnodigde om samen te genieten van de film in de zetels van Cinema ZED Vesalius.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>