Persoonlijkheidstesten

Zijn als horoscopen: leuk om te lezen, maar vooral herkenbaar omdat je de tekst in kwestie leest verwachtend gelijkenissen met jezelf te vinden. Van zodra je dieper graaft dan de algemeenheden, blijf je op je honger zitten. Nog nooit heb ik het gevoel gehad dat de testen en assessments die ik aflegde er werkelijk in slaagden mijn essentie te vatten. Ik ben dan ook hogelijk sceptisch wat betreft de resultaten van dit soort testen.

Dat gezegd zijnde: ik ben een ESTJ. En jullie?

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>