Sunshine blogger award

Gepikt bij Kathleen, omdat de tijd dat bevriende bloggers mij stokjes toewierpen, al ettelijke jaren achter mij ligt.

Hoe ben je op je blognaam gekomen?
Ik ben beginnen bloggen in een tijd dat zowat iedereen een blog had of er eentje opstartte. Vandaar de naam: yet another blog en zelf ben ik natuurlijk yet another blogger. Nadien nam de populariteit van bloggen af, werd het allemaal wat commerciëler en stopten veel bloggers die ik al jaren volgde, omdat ze andere prioriteiten in hun leven hadden.

Waarom blog je?
Om een archief van mijn eigen leven te hebben. Ik vind het vooral leuk om mijn oude reisverslagen te herlezen en zo de herinneringen die vervaagd zijn, te herleven.

Hoe blijf je het bloggen volhouden?
Omdat ik voornamelijk schrijf over mijn dagdagelijkse leven, valt me dat niet zo moeilijk. Ik heb geen uitgekiende strategie voor deze blog en geen vast doelpubliek dat hier komt lezen voor kook-, strijk-, afwas-, naai-, opvoedings- of andere tips. Ik kan hier dus om het even wat neerschrijven.

Wat is de grootste voldoening die je al uit je blog haalde?
Goh, moeilijk. Misschien is dat heel simpel de mogelijkheid om terug te bladeren in mijn eigen leven.

Is er iets dat je absoluut niet lust?
Koffie en bier. Verder lust ik ongeveer alles en hou ik van nieuwe dingen uitproberen. Er is weinig voedsel dat ik zal weigeren. Ook voedsel waar andere mensen voor terugdeinzen, schrikt mij niet af.

Wat is het engste wat je ooit al hebt moeten doen?
Duiken. Het is altijd mijn ambitie geweest om deze irrationele angst te overwinnen, maar als ik heel eerlijk mag zijn, denk ik niet dat het er nog van zal komen.

Koffie of thee?
Thee. Ik lust immers geen koffie. 😉

Wat staat er op je bucketlist?
Ik heb geen bucketlist. Met het ouder worden, heb ik noodgedwongen mijn ambities bijgesteld en wellicht zou zo’n lijst me enkel maar ongelukkig maken, wetende dat ik de items op die lijst toch niet kan realiseren.

Is er iets wat je absoluut niet kan?
Naaien. :-)

Waar blink jij in uit?
In niets, helaas.

Als je ons 1 boek mocht aanraden om zeker te lezen, welk zou dat dan zijn?
De naam van de roos” van Umberto Eco.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

5 Responses

  1. ‘k zou veel dingen kunnen overnemen van je lijstje…behalve dat duiken natuurlijk . Moh, dat wist ik nog niet van jou (toen las ik je blog nog niet).

    Hahaha, misschien moet jij maar eens met ons meegaan op reis en met de kinderen aan land blijven terwijl ik , Jan en je vriendje onder water gaan af en toe :D. Lijkt me een goeie deal….hihhihihi

  2. In niets uitblinken …zeg, niet flauw doen eh.

    In continu talen blijven bijleren! In bloggen en niet opgeven ! In goeie restaurants vinden! In activiteiten met goeie recepties vinden! In reizen! In in alle seizoenen jurken dragen! In je nagels lakken (kan ik echt echt echt niet)….

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>