Star Wars: The Last Jedi

Is er een beter moment dan Kerst om op het gemak in de cinemazaal te genieten van het meest recente deel van de Star Wars saga? Ik denk het niet en aan de redelijk goed gevulde UGC-zaal te oordelen, was ik niet de enige die daar zo over dacht. Nadat ik op de sociale media al een aantal mindere reacties had gelezen, had ik mij op het ergste voorbereid, maar hey, kijk, ik was aangenaam verrast.

Uiteraard was suspension of disbelief nodig om sommige plotwendingen makkelijker te verteren, maar in het algemeen kan ik niet anders dan zeggen dat The Last Jedi een behoorlijk entertainende film was, met een donker randje dat ik zeker wist te smaken. Dé scène van de film was voor mij het moment dat Rey en Ren aan elkaars zijde vechten. Eén fractie van een seconde hoopte ik dat Rey de naar haar uitgestoken hand zou aanvaarden. Al weet ik heel goed dat dit niet zou passen in het universum dat Star Wars in de loop der decennia gebouwd heeft. Da’s dan mijn eigen donker kantje, zeker?

Ik ben oprecht benieuwd naar het laatste gedeelte in deze trilogie.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>