Het Noodlot

Dat was de titel van een e-mail die ik vandaag ontving van een collega. Normaal ben ik niet de persoon van het dramatisch woordgebruik, maar eerlijk waar, ik weet niet hoe dit anders te omschrijven. Na het verschrikkelijke verlies dat zij en haar partner eerder dit jaar moesten incasseren, komt nu het bericht dat ze hoogstwaarschijnlijk borstkanker heeft. Ik heb haar bericht drie keer moeten lezen voordat het goed en wel tot me doordrong. Ik kon het gewoon niet geloven. Het lijkt wel één of andere wrange grap van het universum. Zo’n nieuws krijgen terwijl zij en haar partner nog volop bezig is met het verwerkingsproces van de misgelopen zwangerschap.

Echt, er zijn geen woorden voor.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>