1400 CHF

Zoveel zal ons de reparatie aan de remmen van onze wagen kosten in een Geneefse garage. Nu, het goeie nieuws is dat we dus binnenkort definitief verlost zullen zijn van dat mysterieuze en akelige schurende geluid. Maar toch wel straf, wetende dat we de wagen enkele weken vóór onze Schotse roadtrip nog in een Belgische garage hebben binnen gedaan voor nazicht en groot onderhoud. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat het defect aan onze remmen iets met dat Belgische garagebezoek te maken heeft. Helaas, zeker weten zullen we dat wel nooit.

Het belangrijkste is alleszins dat we nu weer zorgeloos over de wegen kunnen scheuren (allez, tot onze leasing afloopt later op het jaar).

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>