Faces Now

Vandaag had ik het voorrecht een kleine privé-rondleiding te krijgen door de nieuwe tentoonstelling Faces Now in Bozar. Het was een rondleiding aan een vrij hoog tempo, maar ik moet zeggen dat ik er oprecht van genoten heb. Veel werk van Oekraïense fotografen, wat maakte dat ik door de huidige burgeroorlog in dat land toch met net iets meer aandacht naar hun werk keek dan ik normaal zou doen. Daarnaast hingen er ook werken van topfotografen zoals Anton Corbijn en Stephan Vanfleteren. Echt zeer knap. Ik zie me zeker nog eens terugkeren om de werken op mijn gemak te bekijken en zo misschien wat inspiratie op te doen voor mijn eigen foto’s.

IMG_6270[1]

Deze blitzrondleiding opgeteld bij de opening van Zilver in M op woensdag, maakt dat ik mijn culturele quota voor deze week weer ruimschoots gehaald heb. :-)

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>