Te winnen: duoticket nieuwe Disney-film Monsters University

Via de vriendelijke mensen van Enchanté/Adhese mag ik een duoticket weggeven voor de nieuwste Disney-film Monsters University. De tickets zijn geldig voor eender welke voorstelling van Monsters University in eender welke filmzaal. Om het niet te moeilijk te maken, stel ik voor dat jullie via een eenvoudig mailtje laten weten dat jullie graag een ticket zouden winnen. Ik sluit de wedstrijd af op 30 juni 10u, waarna het lot zal beslissen wie de winnaar is. De kaarten zal ik via de post aan de gelukkige winnaar bezorgen.

Korte inhoud van de film:
Mike Wazowski en James P. Sullivan zijn een onafscheidelijk duo, maar dat is niet altijd zo geweest. Het verhaal speelt zich af voor Monsters Inc, in de tijd dat Mike en Sulley nog op de schoolbanken zaten. Daar leerden ze hoe ze kinderen de stuipen op het lijf konden jagen. Het verhaal vertelt hoe de twee, in het begin elkaars grootste rivalen, uiteindelijk de beste vrienden worden.
Release datum: 10 juli 2013

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

8 Responses

  1. Saskia

    Ik heb 2 dochters en ook al zijn ze heel lief , het zijn ook wel 2 kleine monstertjes. Nu maken ze wel eens ruzie maar ik geloof dat ze later heel blij zijn dat ze elkaar hebben net als Mike en sulley !

  2. isa

    Heb hier 2 kleine monstertjes in huis die zeer blij zouden zijn met deze tickets. Zo hebben we ze alvast een leuk uitstapje om naar uit te kijken deze vakantie

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>