Drie recepties op één dag

Overdaad schaadt, maar dat gezegde gaat, wat mij betreft, niet op wanneer we het over recepties hebben. En zo begon ik mijn donderdagavond met een glaasje witte wijn en een zalmwrap na een conferentie in Antwerpen die ik mee hielp organiseren, miste ik bijna mijn trein naar Leuven om op tijd op de TweetMeetLeuven te zijn, dronk ik aldaar een glaasje schuimwijn en pikte ik twee talks mee om de avond te eindigen met de voortreffelijke wijn en hapjes van de Faculty Club. Luxebeest dat ik ben!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>