Teva The List

Goed, de vriendelijke mensen van Echanté vroegen mij iets te schrijven over de nieuwste campagne van Teva. Ik moet daar eerlijk in zijn, ik vind Teva’s niet bepaald het meest elegante schoeisel. In het echte leven zal u mij dus eerder op hakken aantreffen dan op dit makkelijk schoeisel dat waarschijnlijk honderd keer beter is voor je voeten.

Maar! Die dingen zijn wel ongelooflijk handig als je op reis bent! Ik kocht mijn eerste paar Teva’s vlak voordat we naar Australië trokken en die sandalen zijn de komende drie weken enkel van mijn voeten gekomen om te slapen, te zwemmen en te snorkelen. Robuuste dingen die de voet toch de nodige steun en bescherming bieden om stevige wandeltochten te ondernemen.

Enfin, een nieuwe campagne dus. Ter gelegenheid van de lancering van een nieuwe sneaker die de naam Fuse-Ion kreeg. Je leest er hier alles over. Er is een Facebook app die je toelaat  jouw verhaal  in een ‘storyboard’ te gieten met foto’s, items en tekst. De campagne loopt nog tot 11 juni en deelnemers maken kans op verschillende Teva prijzen en GoPro cams. Het verhaal met de meeste stemmen wint de ultieme prijs: het avontuur beleven van een van de andere top tien verhalen, waar ook ter wereld. Welke reis dat wordt ligt in de handen van een officiële jury, de team riders van Teva.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>