Budapest highligts: Margiteiland

Wie Budapest bezoekt, moet zeker een wandeling maken op Margiteiland. Auto’s worden hier geweerd en het ganse eiland is een prachtig park waar je kan wandelen, sporten of de ruïnes van oude kloosters bezoeken. Er is een kleine dierentuin (nuja, eerder een kinderboerderij) en de Donau is nooit meer dan een paar meter stappen verwijderd. We hadden het geluk dit eiland te bezoeken onder een staalblauwe hemel en al was het niet veel warmer dan een graad of zes, de zon op ons gezicht deed deugd.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>