Strobistjes in het donker

Gisterenavond met de collega’s uit de fotografiecursus gaan foto’s nemen in het Groot Begijnhof. Al moet ik zeggen dat de locatie, hoewel zeer mooi, me niet echt inspireerde. Veel te weinig omgevingslicht om er iets deftigs van te maken, waardoor je een kapotgeflitst model kreeg en een nog altijd veel te donkere achtergrond. Het was niet evident om de juiste balans te vinden.

Ik denk dat niemand echt overliep van enthousiasme, want de opwarmpauze in de Dijlemolens werd al gauw een opwarmuurtje. Gelukkig was de chocomelk Dijlemolens de ideale remedie om die verkleumde vingers weer op temperatuur te krijgen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>