Wat een service

Deze avond samen met collega L de trein naar Leuven genomen. Onderweg het idee opgevat om samen een snelle hap te gaan eten. We zouden pas rond zeven uur in Leuven zijn en aangezien collega L om acht uur verwacht werd op de AV van haar appartementsblok, moest het allemaal snel gaan. Dus gebeld naar mijn vriend, onze bestelling via de telefoon doorgegeven. Hij al naar L’Etoile d’Or om een tafeltje te bemachtigen en onze bestelling door te geven. En net op het moment dat we het restaurant binnen wandelden, werd onze bestelling (vissoep, maatjes en koninginnehapje) geserveerd.

Dat noem ik nu eens goede service.

(Uiteraard is collega L uiteindelijk toch nog te laat op haar AV gekomen, omdat we het gesprek maar niet afgerond kregen. Babbelkousen dat we zijn.)

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>