Iedereen in dit land heeft boter op het hoofd

Dixit HoReCa Vlaanderen. Uiteraard ook de consument, die (de schánde! hoe durft hij!) zomaar geniet van die lage prijzen die dankzij zwartwerk in stand gehouden worden. Beetje flauw om nu terug te komen op afspraken die in 2009 gemaakt werden. Ik ben benieuwd met welke argumenten er naar het Grondwettelijk Hof gestapt zal worden. Waarschijnlijk zal men discriminatie ten opzichte van andere sectoren, waar zwartwerk wel nog mogelijk is, aanvoeren. Af te wachten of het Hof hierin zal meegaan. Misschien zien we binnenkort ook bouwvakkers met een kassa die BTW-bonnetjes spuwt, rondsleuren. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

  1. Hoog tijd dat het gehele belastingssysteem herbekeken wordt, maar vooral dat de strijd tegen zwartwerk en fiscale fraude wordt opgedreven, zodat er een correcte inning van belastingen komt. De opbrengst kan dan geïnvesteerd worden in loonlastverlaging.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>