Loser like me

Een beetje my guilty pleasure van de laatste tijd: Glee. Ideaal om naar te kijken terwijl ik foto’s bewerk. Leuke liedjes, spitse dialogen en hey, er zit zelfs een boodschap in waarin ik me helemaal kan vinden. Want jawel, ik was ook één van die onpopulaire kinderen op school. Ik haalde te goede punten, was te gemotiveerd in de les en altijd paraat om deel te nemen aan extra-curriculaire activiteiten als dichtwedstrijden, welsprekendheidstornooien, schoolkoortjes, en andere oncoole zaken. Zelfs om voor te lezen in de mis, draaide ik mijn hand niet om. Enfin, ik heb er mij nooit al te veel van aangetrokken, omdat ik nooit echt de nood gevoeld heb om me te conformeren aan een groep. Dus een reeks die als boodschap brengt dat het cool is jezelf te zijn, applaus daarvoor.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Lucie

    Ik kijk ook wel nog graag naar Glee. De combinatie van high school serie met de leuke liedjes maakt het een goeie ontspanning vind ik.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>