Alles gaat goed

En toch voel ik me niet goed. Allez, niet dat er fysiek iets met mij scheelt, maar ik word de laatste weken geplaagd door een knagend gevoel van ontevredenheid en ongenoegen. Ik wil meer uit mijn leven halen, maar ik weet niet hoe. Vermoeiend.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

5 Responses

  1. Ik ken het gevoel, en probeer er iets aan te doen want meestal wordt het alleen maar erger. Een projectje starten voor jezelf? Opnieuw inrichten, voorwerpen die je beu bent proberen een nieuwe look geven (genoeg DIY op internet), een nieuwe hobby zoeken, iets geweldigs doen voor vb iemand zijn verjaardag, … Creatief bezig zijn helpt mij meestal.

  2. yab

    @kleine: Ik vrees dat mijn agenda het niet toelaat om er nog een hobby of project bij te nemen. Mijn vrije tijd is nu al zo schaars. Ik zou wel graag op termijn opnieuw schilderen en tekenen, maar op dit moment is dat niet echt haalbaar. Misschien moet ik eerder schrappen i.p.v. er steeds maar dingen bij te nemen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>