Een vrije dag

Is hoogstnoodzakelijk om soms wat dingen van het todolijstje te schrappen. Zo liet ik me (en dat was de hoofdreden voor de vrije dag) vandaag nieuwe lenzen aanmeten (hoera!), haalde ik mijn herstelde schoenen op bij de schoenmaker, kocht ik een paar nieuwe laarzen voor de winter, ging ik naar het stadskantoor om mijn nieuwe identiteitskaart op te halen, moest ik vaststellen dat ik oude identiteitskaart in de kaartlezer van de opticienwas blijven steken, kon ik terug naar de opticien gaan, alwaar mijn kaart gelukkig op mij lag te wachten, haalde ik (tweede keer goede keer) mijn identiteitskaart op en ging ik naar de dokter om mijn voorschrift voor mijn Nuvaring te laten verlengen. En er bleef nog tijd over en aan mijn foto-achterstand te knibbelen (de foto’s van Barcelona zijn bijna verwerkt én van commentaar en coördinaten voorzien) én een beetje Spaans te doen.

Spijtig dat die vrije dagen zo snel voorbij vliegen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>