The A-Team

Gisterenavond liet ik me ondanks het prachtige terrasjesweer overhalen om naar The A-Team te gaan kijken. Wel, in het kort, dat was een vergissing. The A-team moet wel de meest flauwe piefpoefpaffilm aller tijden zijn. Vanaf de eerste minuut wordt er van de kijker zoveel suspension of disbelief gevraagd dat het belachelijk wordt. Enig pluspuntje in de film is Liam Neeson die zelfs in een slechte film toch nog een goeie acteur blijft. Bradley Cooper vond ik een belabberde ‘Face’, hij had evengoed Murdock kunnen spelen, zo’n waanzinnige lachje dat hij produceerde en hij had nul komma nul chemistry met z’n love interest Jessica Biel (die er verschrikkelijk plastic uitzag). Beste scène was toch wel de tank die uit het vliegtuig valt, ik kreeg mijn mond even niet meer dicht wegens zoveel minachting voor de wetten van de zwaartekracht. Enfin, een ideale film voor pubers met teveel testosteron. I pity the fool who watches this movie.

PS: Er zat een hele bende bloggers samen met ons in de film. Benieuwd wat Antoon, Sara die werk zoekt, Manuel en Bunker ervan vonden.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>