Papier hier

Het is ongelooflijk hoeveel papier een mens verzamelt in deze digitale tijden. De hoeveelheid papier die we elke veertien dagen buiten zetten lijkt enkel maar toe te nemen in volume in plaats van af te nemen. Is dat nu echt nodig, al die stomme folders en boekjes die ik toch linea recta in de papiermand gooi? En dan heb ik het niet alleen over reclamefolders, maar ook over al die boekjes van verzekeraars, banken, kledingwinkels, sportwinkels, juweliers, supermarkten, goede doelen enzovoort die mijn adres in hun adressenbestand hebben. Stuur uw brol via e-mail, dan heb ik tenminste de mogelijkheid om uw mails linea recta naar mijn prullenbak te verwijzen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>