Een vrijdagavond in de PurPur

Sommige mensen zien we echt veel te weinig. Ondanks ons goeie voornemen van de vorige keer, dateerde de vorige afspraak met het vriendenkliekje van ‘t cité (officiële benaming studentenwijk Arenberg) alweer van augustus vorig jaar. Het is vreemd dat het er niet vaker van komt om af te spreken, want als we elkaar zien, wordt er altijd goed gelachen en de gesprekken vallen nooit stil. Hoofdonderwerp was gisterenavond de huwelijksaankondiging van S en L (iets om naar uit te kijken!) en het verblijf van drie maanden van vriend L in Canada. We duimen trouwens allemaal superhard dat vriend L zijn ambities om prof te worden kan waarmaken, wat dan meteen een verdubbeling van het aantal proffen in mijn vriendenkring zou betekenen. Ook fijn om zien dat mijn vriend en mijn ex-vriend zo goed met mekaar overeenkomen. Ben trouwens erg blij dat mijn ex-vriend zo’n toffe vriendin gevonden heeft. Wie weet komt daar ook nog een trouwfeest van. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>