Я усталa

Man, ik kijk echt ongelooflijk hard uit naar het weekend. Nog één dagje en dan kan ik alle stress uitzweten tijdens een saunabezoekje voor mijn vriend zijn verjaardag. Deze week sloeg gewoon alles qua drukte. Veel vergaderingen, een saaie opleiding, twee avondlessen en bijna elke avond tot middernacht zitten werken. En dan te bedenken dat ik me vroeger heilig voorgenomen had me nooit of te nimmer te laten verleiden tot avondlijke of weekendlijke werkuren. Helaas kan ik niet anders dan vaststellen dat ik op de vlak gefaald heb. Al blijf ik bij het principe dat het moet lukken om je werk tijdens de normale werkuren gedaan te krijgen, maar als al die werkuren opgeslorpt worden door vergaderingen, tja dan blijft er niet veel tijd over om nog effectief te werken. Voorlopig heb ik nog niet het gevoel dat ik te veel hooi op mijn vork neem. Het lukt zonder al te veel inspanning om mijn werk met mijn andere bezigheden gecombineerd te krijgen. Het tempo ligt hoog, maar het continu bezig zijn, geeft me ook een gevoel van energie. Alleen die laatste dag van de week, die is er teveel aan. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>