Koud

De verwarming is kapot op ‘t werk. Een perfecte timing om zo iedereen aan te zetten om mee te doen aan dikke truiendag. Op dit moment zit ik dus met een dikke fleece al bibberend mijn mails te beantwoorden. Niet echt bevorderlijk voor mijn productiviteit, alleszins, want ik moet om de haverklap stoppen met typen om de bloeddoorstroming in mijn vingers terug op gang te brengen. Ik denk dat ik vandaag maar eens vroeg naar huis ga. Ik kan thuis ook mails beantwoorden en daar is de temperatuur draaglijker.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>