Liftproblemen

Laat me jullie vertellen dat er leukere dingen zijn dan veel te vroeg op een zondagochtend gewekt te worden door een brandalarm. Niet dat er brand was of zo, neen, de buurvrouw had in paniek op het brandalarm geduwd omdat haar man vast zat in de lift. Gelukkig had ze de common sense om het alarm snel weer af te zetten of we hadden nog stoere brandweermannen de trappen van ons gebouw zien oprennen. Natuurlijk waren mijn vriend en ik allebei meteen klaarwakker. Ik in pyama de gang op om te zien wat er aan de hand was. Gelukkig had de man van de buurvrouw iets meer gezond verstand en heeft hij het nummer van de firma dat in de lift hangt, gebeld. De liftfirma vertelde hem hoe hij de deuren kon open maken en zichzelf kon bevrijden. Na een vijftal minuten was hij eruit.

De lift is nog steeds buiten werking. Benieuwd hoe lang het zal duren voordat het mankement gerepareerd is. Ondertussen nemen wij vrolijk de trap. Veel gezonder.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>