Een drama

En dan denk ik niet alleen aan de vrienden en familieleden van de drie jonge meisjes die uit het leven weggerukt werden op een moment dat het voor hen nog maar goed en wel begonnen was, maar ook aan de jonge kerel die de rest van zijn leven verder zal moeten met hun dood op zijn geweten. Hoe vaak zal hij die bewuste nacht al herbeleefd hebben? Gewenst hebben dat hij net een pint minder gedronken had of zich beter aan de snelheid gehouden had? Gehoopt dat het slechts een boze droom was? De gevolgen zal hij, net als de vrienden en familieleden van de gestorven meisjes, de rest van zijn leven meedragen. Dat moet verschrikkelijk zijn.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. ‘t is inderdaad een drama. En hij reed inderdaad te snel. En hij had inderdaad teveel gedronken. Zonder die twee laatste was het eerste wellicht niet voorgevallen….

  2. ‘t is inderdaad een drama. En hij reed inderdaad te snel. En hij had inderdaad teveel gedronken. Zonder die twee laatste was het eerste wellicht niet voorgevallen….

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>